Alt 25-05-2010, 19:49   #1
donuktas
Member

Üye No: 14
Standart 2010-2011 sezonu

MANŞET(Haber Merkezi)- TFF 2. Lig 4. Klasman Grubunda mücadele eden Tarsus İdmanyurdu'nun olağan genel kurul toplantısının 2. oturumunda yönetime kimse sahip çıkmadığı için, mevcut yönetim kurulu en geç 6 ay içinde yeniden genel kurula götürme hakkını kullandı.

Cumali Yağcı'nın Divan Başkanlığını yaptığı Belediye Nikah salonundaki genel kurula Tarsus İdmanyurdu kulübüne üye 280 üyeden 70'i katıldı.

Yönetim ve denetim Kurulu faaliyet raporlarının okunup, ibra edilmesinden sonra, Tarsus İdmanyurdu'nun 2010-2012 dönemi tahmini bütçesi 8 milyon 200 bin lira olarak belirlendi.

Daha sonra Yönetim ve Denetim Kurulu seçimine geçildi. Ancak Yönetime kimse talip olmayınca Divan Başkanı Cumali Yağcı, yasa gereği mevcut Yönetim Kurulunun en geç 6 ay içinde genel kurula götürme koşuluyla yönetime devam etmesi geektiğini açıkladı.

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Tarsus İdmanyurdu Kulübü Başkanı Hasan Ruhi Koçak işlerinin yoğunluğu nedeniyle bir daha aday olmayacağını, başkanlık yaptığı dönem içinde kendisine ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına gösterilen ilgi nedeniyle herkese teşekkür etti.

Ruhi Koçak, Cumhuriyetle yaşıt bulunan Tarsus İdmanyurdu'nun yönetim krisi ve sorunu yaşamasının çok üzücü olduğunu belirterek, ''Sağduyu sahibi tüm Tarsus İdmanyurdu sevdalılarını takımlarına sahip çıkmaya davet ediyorum. Gelsinler takımlarına destek olsunlar ve yönetime talip olsunlar. Tarsus İdmanyurdu'nun maddi borç yüzünden vahim bir durumu yoktur. Biz kayyuma kalıp, kulüp tasfiye olmasın diye istifa etmiyoruz. Ancak en kısa zamanda Yönetim kuruluna girmek ve takımı yönetmek isteyenler ortaya çıkmalı ve biran önce genel kurula gidip, yönetimi teslim etmek istiyoruz'' diye konuştu.

ZEYNEL ABİDİN KÖKSAL, BAŞKANLIK İÇİN KOLLARI SIVADI

Öte yandan Tarsus Fırıncılar Odası Başkanı Zeynel Abidin Köksal, Tarsus'taki Meslek Odası Başkan ve Yöneticileriyle biraraya geleceğini ve Tarsus İdmanyurdu'na sahip çıkarak, Başkan adayı olabileceğini söyledi.

Zeynel Abidin Köksal, iyi bir Yönetim oluşturup, Tarsus İdmanyurdu'nu Başarıya götüreceklerini bildirdi.

Geçmişte TİY'nda Yöneticilik yapan Zeynel Abidin köksal'ın babası da uzun yıllar Tarsus İdmanyurdu'nda Yöneticilik yapmıştı.
donuktas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-05-2010, 19:51   #2
donuktas
Member

Üye No: 14

Umarım sayın Abidin, Meslek odalarını ikna eder ve başkan olur. Tarsus İdman Yurdu'nun bir kabuk değişimine ihtiyacı var. Bu değişim bir an önce gerçekleşirse sezon başlamadan iyi bir takım kurulabilir. İçimize şimdiden bir heyecan düştü.
donuktas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-06-2010, 10:36   #3
scaretactics
Sub-Administrator

Üye No: 36

ne yazıık ki zeynel abidin köksalın da ruhi koçak ve cumali yağcı dan farkı yok...kendisiyle görüştüm..yine gönüllü bir başkan bulamadık...ama şu an başkanlığı ne t değil..
scaretactics isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2010, 19:42   #4
tarsusfatihi
Junior Member

Üye No: 10

Başkan Zeynel Abidin Köksal oldu..

TFF 2. Lig takımlarından Tarsus İdmanyurdu'nun olağanüstü genel kurul toplantısında, başkanlığa, Fırıncılar Odası Başkanı Zeynel Abidin Köksal seçildi...

Belediye başkanı Burhanettin Kocamaz, olağanüstü genel kurulun açılışında yaptığı konuşmada, Tarsus İdmanyurdu'na 17 yıl boyunca tesis kazandırdıklarını, bunun yanında otobüs alıp, lojmana kavuşturduklarını söyledi.

Tarsus İdmanyurdu'nun Cumhuriyetle yaşıt bir kulüp olduğunu, 17 yıl gibi uzun bir süre takıma destek olduğunu, ancak haksız yere iftira ve eleştirilerle yıpratılmaya çalışıldığını kaydeden Kocamaz, yaptıklarından dolayı pişmanlık duymadığını belirterek, ''Benden buraya kadar. Artık Tarsus İdmanyurdu'nu seven, sevme iddiasında olan herkes takıma destek olmalıdır'' dedi.

Tarsus İdmanyurdu'nun 62 işyerinden kira geliri bulunduğunu ve Tarsus sporuna önemli katkılar sağladığını kaydeden Kocamaz, Fırıncılar Odasının da 7 ay önce ayda 120 bin lira yardım taahhüdünde bulunmasına rağmen bu rakamı ayda 80 bin liraya düşürdüğünü ve buna rağmen şimdiye kadar 220 bin lira verdiğini, 339 bin lira borçlarının bulunduğunu ifade etti.

Kocamaz'ın konuşmasının ardından yapılan seçimlerde Zeynel Abidin Köksal, başkanlığa seçilirken, Köksal'ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Şevket Can, Salih Erdoğan, Mehmet Akif Demircioğlu, Baki Şimşek, Emin Sağlam, Yusuf Işın, Özden Sarı, Yakup Ateş, Hüseyin Sarı, Erhan Karacan, Mecit Şimşek, Metin Alkan, Erdal Ayar ve Alper Talay.
tarsusfatihi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil