21-05-2009, 17:50
|
|
Üye No: 62
|
25 mayıs 200 tarsus idman yurdu-çorumspor maçı
kuralar çekildi bugün, rakibimiz çorumspor oldu...şansımız bu sene hiç tutmadı çoruma...inş bu sefer farklı olacak...
|
|
|
22-05-2009, 10:45
|
|
Üye No: 24
|
umudum yok takımdan....3-0,2-0 maç veren oyunculara güvenmiyorum.....
|
|
|
22-05-2009, 18:01
|
|
Üye No: 31
|
bu sefer tarsusum yenecek, hislerimde yanılmam...
|
|
|
22-05-2009, 18:05
|
|
|
yönetim prim dopingi yapmalı çocuklara, bunu hakettiler, tarsus idmanyurdu kardeşim güvenmiyorum diyorsunda suçlu futbolcularmı sence, yönetim hakkını verseydi biz şimdi bank asyada idik, para yok, karın tokluğuna oynuyorlar buna rağmen playofflara kalıyoruz, buda başarıdır, güvenmekten başka çaremiz mi var, maçlar başlamadan maddi anlamda mutlu edelim ki yönetici arkadaşlar, çocuklarda bizleri mutlu etsin, herşey para değil elbette ama hiçte vermezsen fazlasını alamazsın, umarım bu yıl çıkarız...
|
|
|
22-05-2009, 18:08
|
|
|
çıkarız diyoruz da bundan sonrası önemli, bu ligde böyle zorlanıyorsak bank asyada bu imkanlarla aynı yıl düşeriz, umarım zenginlerimiz el atarda tutunuruz bank asya da ama nerede o babayiğit memlekette göremiyorum, mezara götürecekler ya, yazıklar olsun ki o zenginlere memleketinin insanlarının sayesinde para kazanıp zengin oluyorlar ama memleketlerine bir gram faydaları yok, ey cumali yağcı nerelerdesin sen, şimdi ne kadar başkan olduğunu, nekadar faydan olduğunu daha iyi anlıyoruz, adam gibi adamlar istiyoruz yönetime...
|
|
|
23-05-2009, 10:06
|
|
|
kardeşim özeleştiri yapalım mı biraz...bence suç ne futbolcuda ne yönetimde...bengörüyorum futbolcularımız elinden gelen herşeyi yapıyor, yönetimi görüyorum elinden gelen heşeyi yapıyor...bizim taraftarımızda sorun var bence...bizim takımımızın forma reklamı yok, ekstra hiçbir geliri yok, hükümet desteği yok...walla eyüphan eyüpoğluna helal olsun diyorm, adamın ne anasını ne bacısını koymuyorlar sövüyorlar...bu adamın bu işten cebine para mı giriyor, bu adam bu takımı bırakıp gitmesini bilmiyor mu...cumali yağcı varken adama denilmeyen şey kalmadı...eyüpoğlu gidecek gelene sövülecek....
biz direk çıkmayı çorum maçında kaybettik...takıma sahip çıkmak dururken stad dışından yönetime küfür edildi, stad demirlerine vuruldu...yani 1-0 öne geçip kolayca alacağımı9z ve iddamızı bir kat daha artırabileceğimiz bir maç yüzünden biz çoruma maç verdik...neyse olanlar oldu artık yapacak birşey yok bu saatten sonra...
işin kötü yanı şu çorum maçını kaybeder elenirsek seneye çok kötü günler bekliyor bizi kimsenin haeri yok...bu takım bank asyaya çıkarsa bu kadroyla devam edecek, eğer çıkamazsa birçok oyuncu ayrılacak ve yerlerine gideni aratmayacak transfer yapılmayacak...altyapıdan 3 5 takviye, bu sene kiraya gönderilen oyuncular ve kalanlarla iyi kötü maçlara çıkılacak...eğer bank asyaya çıkamazsak...inş çıkrız da yayın geliri, iddaa, forma reklamı, stad gelirinden iyi kötü para alırız...
|
|
|
23-05-2009, 21:39
|
|
|
neouss kardeş özeleştiri yaparken taraftarda sorun olduğunu söylüyorsun ama sonrasında forma reklamından, ekstra gelirden, hükümet desteğinden devam ediyorsun, taraftarmı forma reklamı verecek, ekstra gelir yaratacak, demekki kabahat yönetim de, başarıyı yakalayan kulüplerin hepsi taraftar desteği ile mi çıkıyor, bucanın taraftarının bizden ne farkı var, cumali yağcının ruhunu biliyorum ben onu övmeyin ne olur, geçen yıl taraftar olarak erzurum da karşıma alıp taraftarların sorunlarını anlattım, bir store açın turan mağazasında dedim, adam burun kıvırıp zarar ederim dedi bana, bundan sonra sorun dile getirmeye gerek var mıydı bu adama, eğer yönetim ve yöneticiler gidecek se gider, sonuçta kulubün sıkıntılarını bilerek geldiler başa, takımın sorunu taraftarmıydı sence tabiki değil, yine sonuçta yönetimle alakalı idi, taraftar her zaman haklıdır bunu unutmayın, bu işler zincirleme gider, yönetim futbolcusunun hakkını verecek, futbolcu çıkıp topunu oynayacak, taraftarda takımını canı gönülden destekleyecek, benim dayım halen asgari ücretle çalışırken ki oğlu kasırgalar grubunda, her maça parasını verip tarsus aşkıyla maçlara geliyor yıllardır, bu ekenomik krizde bu adamın günahı ney, tarsus u sevmek, takım kötüyse bir yerde kırılma noktası olacak ve küfürde edilir, isyanda edilir, tabiki tasvip etmiyoruz ama başarısızlık olunca bu kaçınılmaz oluyor, önce takıma sahip çıkması gerekenler çıksın bakalım taraftar her zaman sahip çıkıyor zaten, her yıl isyan edip üzülüp anasını avradını deyip birdaha maça gelenin deyip, sonra her sezon başından itibaren yine maçlara gelen bizler değilmiyiz, yönetim elinden geleni yapmıyor kardeş yapamıyor değil yapmıyor, madem yapamayacaklar baştan gelmeyecekler, ha sana şu noktada katılırım, sonuçta eyüphan eyüpoğlun a diyeceğimiz yok sonuçta kocamaz ın ısrarı ile geldi, ama oda çözüm yolları üretebilirdi, kocamaz vasıtasıyla, nasıl belediye ye kaynak yaratılabiliyor, takım içinde yaratılabilirdi, koskoca karamehmetler elini koymuyor taşın altına, gariban taraftar mı şampiyon yapacak takımı, burada tek suçlu varsa yönetim, futbolcular her zaman iyi niyetli, taraftarsa her zaman takımın arkasında, sadece taraftarın bağırması ile bu takım şampiyon olacaksa, haftanın 5 günü antrenmana gidilsin bağrılsın tezarühat yapılsın, bu kadar olsa keşke, eyüboğlu sonuçta zoraki geldi, ama cumali yağcı gibi vizyonu olmayan, yöneticilikten zerre kadar bilgisi olmayan, sırf ticari emelleri için kulübü kullanan adamları istemiyoruz artık, son olarak bu yılın şampiyonu yine taraftar, her zaman da öyle kalacak, taraftar suçlanacak en son konu, ben dahil hala maçlara giden taraftarlar arasında cebeci lerde, alsancaklarda, bolu larda, sabahlayıp tartaklanan ve hala bu sevdanın peşinden koşan taraftarlarımız her zaman haklıdır...
|
|
|
24-05-2009, 00:08
|
|
Üye No: 36
|
neuss..sana sadece şunu soruyorum bu takım için birgün den birgüne sesini kıstın mı...saçma sapan şeyler yazmışısın..taraftarına sahip çıkamayan adam takımına hiç sahip çıkamaz...öle bilmeden etmeden ahkam kesme....
bu arada çorum spor maçı için uzun gayretlerimiz sonucu 4 otobüs temin edildi..gitmek isteyenler pazar gecesi saat 24.00 te köprünün altında olsunlar...korsanlar grubu
|
|
|
24-05-2009, 07:26
|
|
|
scaretactics bilip bilmeden ahkam kesme falan yazmışsın, önce bi üslubunu düzelt...ben oraya kendi düşüncelerimi yazdım işinize gelir ya da gelmez, efendi gibi görüşlerini savunursun gelmiyorsa adam gibi eleştirirsin...heralde şu tarsusta bi sizin sesiniz kısılır zannediyorsunuz, heralde tarsus mağlup olunca bi siz üzülüyorsunuz zannediyorsunuz
|
|
|
24-05-2009, 07:32
|
|
|
ÇORUMSPORDA MALİ KRİZ
Edinilen bilgiye göre, yönetim Tarsus İdmanyurdu maçı öncesinde futbolculara galibiyet primi olarak hak ettikleri 96 bin liranın 80 bin lirasını ödeyebildi. Eksik olan 16 bin liranın bir türlü bulunamaması üzerine yönetim bir prim bir de maç başı olarak ödemeyi yapmak istedi. Ancak futbolcular 4 bin lira prim, 6'şar bin lira da maç başı olmak üzere futbolcu başına 10 biner lira ödeme yapılması yolunda ısrarcı davrandılar.
Bunun üzerine yönetim bulunan 80 bin lirayı da dağıtmadı. Akşam saatlerinde bazı yöneticiler, futbolcularla toplantı yapıp ikna etmeye çalıştı. Ancak saatler süren toplantıdan olumlu bir sonuç çıkmadı. Bazı futbolcuların toplantıya bile katılmadıkları öğrenildi.
Para krizi nedeniyle Çorumspor Pazartesi günü Tarsus İdmanyurdu ile oynayacağı maç için Ankara'ya gitmedi. Sosyal tesislerdeki kamp ise dağıldı. Bazı futbolcuların Çorum'dan ayrıldığı öğrenilirken, futbolcuların Ankara'ya ayrı ayrı gidip Pazartesi günü maç öncesinde biraraya gelmelerinin beklendiği kaydedildi.
Yaşanan bu gelişmelerden sonra Çorumspor Kulübü Başkanı Enver Şen, ''80 bin lira bulabildik. Ancak futbolcular adam başı 10 biner lirada direndiler. 80 bin liradan 1 kuruş fazla verecek durumda değiliz. Kimsenin Çorumspor'dan beş kuruş alacağı kalmadı, kalmaz da'' şeklinde ifadeler kullandı.
|
|
|
24-05-2009, 07:34
|
|
|
bizim takım futbolcularının da federasyona başvurduğu söyleniyo bu ne kadar doğru bileniniz var mı? denilene göre 20 gün içerisinde paralar ödenmezse serbest kalacakmış birçok futbolcu...
|
|
|
24-05-2009, 10:46
|
|
Üye No: 36
|
öle bir şey yok...tamamen uydurma bir haber...konuyu yönetim kurulu halletti...utbolcuların paraları 2 gün önce ödendi...takımda moraller süper...taraftar olarak ta akşam 24 te yola çıkıyoruz...zaferle dönecez..buna eminiz...
|
|
|
24-05-2009, 12:29
|
|
|
hadi bakim yolunuz açık olsn....iş olmasa bende gelecektim, iş var ama finale kalırsak mutlaka ankaradayım
|
|
|
24-05-2009, 13:25
|
|
Üye No: 114
çıkar inşallah
van belideyiyi yenip playofa kalan tarsusa çorum maçında da başarılar diliyoruz. güneyin ittifakı olsun. bank asyada www.adanadaspor.com
|
|
|
24-05-2009, 19:53
|
|
Üye No: 14
|
Çorumspor bir uçurumun içine girdi. Artık bu maçı kazanmak bize farz oldu. Rakibimizi bir daha asla böyle yakalayamayız. Bu maçı da alamazsak zaten ne işimiz var 1. ligde? Ben bu maçı alacağımıza yürekten inanıyorum. Allah yardımcımız olsun.
|
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
|
|
|
| Seçenekler |
|
|
| Stil |
Hybrid-Şeklinde
|