Alt 24-08-2009, 07:21   #1
swatreco
Passive Member

Üye No: 136
Icon18 Takım Kaptanları

Arkadaşlar merhaba, Ben fm 2010 araştırmacısıyım. Bizim araştırmada 2. lig takımlarımız hakkında bilgiler eksik kalmakta o nedenle eksik olan kulüplerin bir kaç önemli bilgisini bizzat 1. ağızdan almak istiyoruz o nedenle sizlerden 2009-2010 sezonu Tarsus İ.Y. 1. ve 2. takım kaptanlarının isimlerini alabilir miyim? Konunun yeri burası değilse çok özür dilerim cevabı verdikten bir süre sonra konuyuda silebilirsiniz. Araştırma için lazım bu bilgiler. Oyunda Tarsus İ.Y. ve diğer takımların daha iyi yansıltılması açısında.

Teşekkür ederim, bir süre sonra tekrar uğrayacağım arkadaşlar. Selametle..
swatreco isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-08-2009, 08:50   #2
neouss
Member

Üye No: 62

arkadaşım bende sıkı bi cm oyuncusu olarak sana yardım etmeyi çok isterim...takımın 1. kaptanı yanılmıyorsam şenol eroldur...2.kaptan konusunda da takımı daha da yakın takip eden diğer arkadaşlar yorum yazarsa daha sağlıklı olur...şenol dememin sebebi de geçen seneki maçlarda kapatanımız çoğu maçta şenoldu, eğer yönetm bu sezon kaptan değişikliğine gittiyse orasını bilemem...ikinci kaptan da benim tahminime göre özcan dağ olabilir...geçen seneki maddi sıkıntılardan sonra takımı yalnız bırakmayarak, diğer futbolculara örnek olması nedeniyle özcana 2.kaptanlık verilerek onore edilmek istenmiş olabilir...dediğim gibi ben hazırlık kampını ve maçları sağlıklı takip edemedim takip eden arkadaşlar sana yardımcı olabilir...bu arada yaptığın iş de çok zevkli, bir ara bende universitede okurken yapmak istemiştim, hatta bu konuda sivasspor bank asyada oynarken takip etmek istemiştim bu amaçla ama kısmet olmamıştı...
neouss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-08-2009, 19:37   #3
swatreco
Passive Member

Teşekkürler yardım için ama bu bilgiler oyuna yansıyacağı için doğruluk derecesi %100 olması lazım. O nedenle kesin bilgi almam gerekir, ne yapalım diğer arkadaşları bekleriz.

Takımla ilgili eksik bilgileride yazabilirsiniz. Bank Asya 1. Lig takımlarının bile hepsinin araştırmacısı yok. Kaldıki Klasman grup takımları çok eksik kalmakta. 3. lig zatem öncelik sırası olarak en sonda. Her takımın bir araştırmacısı olsa 3. liglerimizde eklenebilir oyuna.

Tekrar teşekkürler sonra yine uğrayacağım Selametle..
Alt 25-08-2009, 08:47   #4
neouss
Member

dediğin gibi sıkı bi takiple 3.lig takımları da oyuna eklenebilir...ben cm de yıllarca tarsus idman yurdunu edi bölümünden ekleyerek oynadım...yani bugün edit bölümünden takım eklemeyerek, direk oyuna başladığımda karşımda takımımı görmek çok güzel...tabi hala yeni versiyonlarına alışamadım...sıkı bi cm 2001-2002 versiyonu oyuncusuyum o oyundan ne ettim ne yaptıysam vazgeçemedim...liseye giderken başladım, şimdi meslek sahibiyim hala vazgeçemedim...se bize takımla ilgili hangi eksik bilgiler va onları tek tek yazarsan biz sana her türlü yardımcı olmaya çalışırız...takım renginden, kaptanlara...stadyum adından, kapasitesine...ayrıca sorarsan eğer izldiğimiz oyuncular hakkında da bilgi vermek isteriz...izlediğimiz maçlardaki oyuncular hakkında...
Alt 27-08-2009, 19:07   #5
swatreco
Passive Member

Valla şuan için sadece takımın 1. ve 2. kaptanının isim ve soyisimleri gerekli. Diğer bilgiler zaten oyuna eklenmiş durumda. Fm 2009 oynayan arkadaşlar varsa eksik gördükleri bilgileri iletebilirler. Bu konu üzerinden bilgi alışverişi yaparız.
Alt 27-08-2009, 19:17   #6
neouss
Member

sen bize biraz torpil geçsen altyapıyı güçlendirmiş göstersen, stadyum kapasitesini 20bine çeksen bir de world popularity oraını yükseltsen yeter ben 2001-2002 sezonunu oynarken ah ulan şu murat tanburacı ne adam derdim...bucada oynardı ve mutlaka beşiktaş, gaziantep, gençlerbirliği alırdı...ondan sonra tarsusa gelmişti çok sevinmiştim...ilk kez bi cm yıldızını kendi takımımda izlemiştim...sen bize öyle bir iki oyuncu yaz kardeş, geleceği parlak reklamımız olsun biraz
Alt 29-08-2009, 04:00   #7
swatreco
Passive Member

maalesef bu elimde olan bir şey değil. Hem araştırmacı şeflerimiz izin vermez hemde etik olarak doğru olmaz. Çünkü araştırmacılar sözleşme imzalıyorlar o nedenle yapmak uygun olmaz. Zaten yenetekli oyuncular kendini gösteriyor. Sizin kaptanların isimleride olsa süper olacak ama
Alt 29-08-2009, 08:47   #8
donuktas
Member

Üye No: 14

Şenol ve Özcan.
donuktas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-08-2009, 17:20   #9
makine
Sub-Administrator

Üye No: 30

şenol erol onur yeniyurt cemal taşçı
makine isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-09-2009, 11:09   #10
swatreco
Passive Member

teşekkür ederim bilgiler için bu bilgileri hemen bildiriyorum çünkü az bir zaman kaldı..
Alt 05-09-2009, 13:49   #11
neouss
Member

takım kaptanları şenol erol ve özcan dağ dır....

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil