28-05-2009, 18:25
|
|
Üye No: 14
|
Tarsus idman yurdu-çanakkale dardanel
PAZAR 17.00 ANKARA CEBECİ STADI
Finalin adı belli oldu. Haydi Tarsusum 1 maç kaldı. Maça gitmek isteyenler pazar sabah 7.00 de Rauf Denktaş Parkı'nın oraya gelsin. Sınırsız otobüs var. Herkes gidecek. Ankara ve Çanakkale taraftar görsün.
|
|
|
29-05-2009, 13:47
|
|
Üye No: 24
|
inş kazanırız.aksi bi sonuç düşenemiyorum...çlkamazsak ç0k üzünürüm..
|
|
|
29-05-2009, 15:14
|
|
Üye No: 62
|
kaybedersek o yol dönüşte çekilmez....
|
|
|
31-05-2009, 12:20
|
|
|
Ya zaman geçmek bilmiyor. Bu belirsizlik beni mahfediyor. Bir an önce başlasa ya şu maç. Ben belediye'n,in yerinde olsam maçı açık hava kültür merkezinde dev ekranda canlı yayınlardım. Maçtan sonra galip gelirsek kesin konvoy olur.
|
|
|
31-05-2009, 16:56
|
|
Üye No: 5
fırat aydinusun bi çanakkale formasıyla çıkmadığı kalmış 
|
|
|
31-05-2009, 16:59
|
|
Üye No: 1
|
Kim bizi bank asya da görmek ister ki?
Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa, Orada İtimat ve İtaat vardır, İtimat ve itaatın olduğu yerde Disiplin vardır, Disiplinin olduğu yerde Huzur, Huzurun olduğu yerde Başarı vardır... M. Kemal ATATÜRK
|
|
|
31-05-2009, 17:07
|
|
Üye No: 54
yinemi aynı senaryo bu ne ya..........
|
|
|
31-05-2009, 17:57
|
|
Üye No: 122
arkadaşlar benim evim cebeci inönü stadının yanında sizin taraftarlar otobüslere bindi yola çıktılar şimdi baya otobüs vardı üstünde tarsus belediyesi yazıodu.. geçmiş olsun sizi bank asya'da görmek isterdik ama olmadı.
|
|
|
31-05-2009, 18:06
|
|
|
HÜZÜNLÜ VEDA
Bir haftadır gözüme uyku girmiyordu. Dile kolay yaklaşık 25 sene sonra böylesine önemli bir maça çıkıyorduk. Kalp krizi geçirmekten korktuğum için Ankara'ya gitmedim. İçim kıpır kıpırdı. Yine de Allah'a günlerdir dua ediyordum yanımızda olması için. Her şey sanki bizim lehimize gibi gözüküyordu. Dardanelin en iyi golcüsü sakatlanmıştı ve bizden daha fazka süre maç oynayıp yorulmuşlardı. Ayrıca Denizli maçı da bizi yanılttı.
Maç başlar başlamaz dardanel'in oynadığı oyunu görünce yavaş yavaş umutlarım kırıldı. Daha sonra Kadir'in dikkatsizliğinden gelen penaltı gol ve kırmızı kartlar birbirini takip etti. Ve maç ondan sonra koptu zaten. Dardanel ayağa çabuk top yapan, kuvvetli ve topsuz oyunu iyi oynayabilen bir takım. Tam bir takım gibi takım. Doğrusunu söylemek gerekirse bizi eze eze yendiler. Bunda hocamızın sahaya tamamen yanlış bir taktikle çıkmış olmasıda önemli rol oynadı. Topu devamlı şişirip havadan oynamaya çalıştılar. Bunlar uzun Dardanelli futbolcuların kafasında eridi. Mutlaka topu yere indirmemiz gerekiyordu bunları yapamadık. Neyse sağlık olsun yapacak bir şey yok. Çanakkale bileğinin hakkıyla 1. ligin yolunu tuttu, bizde her zamanki gibi başladığımız yere döndük. Çanakkaleyi tebrik edrim.
Mücadelelerinde dolayı bizim futbolcularımıza da teşekkür ediyorum.Sadece bu kadar farklı bir mağlubiyet finale ve bize yakışmadı. Maçtan önce yanımızda olduklarını söyleyen Mersinli ve Adanalı dostlarımız umarız bu sonuçla dalga geçmez. Buraya kadarmış, kapasiteleri buna yetti ancak. Ben bu seneki Eyüboğlu yönetimini başarılı buluyorum. Eğer istenirse ve biraz daha bütçe ayrılırsa 1. lige çıkabileceğimizi gösterdi. bu da önümüzdeki yıl için beni umutlandırdı.
Tarsus İdman Yurdu taraftarı sezon boyunca takımını yalnız bırakmadı ve elinden geldiği kadar destekledi. Play off maçlarında da en çok taraftar desteği Tarsus'tan geldi. Özellikle bugünkü maçta bütün Tarsus Ankara'ya aktı ama olmadı. Bence sayın Burhanettin Kocamaz Tarsus'lu taraftarlara borçlanmıştır. Şimdiye kadar kendisine tam destek veren Tarsuslulara artık bir şampiyonluk hediye etmek boynunun borcu olmuştur. Seneye futbol takımına daha fazla bütçe ayırarak mutlaka şampiyonluk getirmek zorundadır. Bu artık Kocamazın 1. görevi olmuştur.
Gelecek yıl yapılacak birkaç takviye ile bu camia Bank Asya'ya çıkacak kapasitededir. Gönderilmesini düşündüğüm ve alınmasını isteyeceğim futbolcu isimlerini daha sonra paylaşacağım. Sağlık olsun makus kaderimiz yine değişmedi. Umarım böyle bir final için bir çeyrek asır daha beklemeyiz. Çünkü buna benim ömrüm yetmez....
|
|
|
31-05-2009, 19:02
|
|
|
kadir demirel tüm sezon oynadığın iyi futbolu 30 dakkada yedin bitirdin, tayfun gol kralı olduğun sezonu final maçında topa bile dokunmayarak yedin...ben bu sezon bu kadar kötü idman yurdu görmedim...hepimize geçmiş olsun...
tayfun büyük ihtimalle takımdan ayrılacak, yükselme maçları başlmadan bi takımla anlaşmıştı zaten...bugün yarın duyarız transfer haberini...
|
|
|
31-05-2009, 19:03
|
|
|
ayrıca rkadaşlar bıktım artık yoruldum....3 sezondur bu takım yükselme grubuna kalıyor ama bi türlü üst lige çıkamıyor...benim artık inancım kalmadı, hevesim de kaçtı...
adana demispor taraftarını şimdi daha iyi anlıyorum...onlar 2 sezon üst üste finalde kaybettiler, çok kötüymüş finalde kaybetmek..çok acı oldu
|
|
|
01-06-2009, 10:04
|
|
|
tayfun hangi,takımla anlaştın yawrum...maçta göremedik seni,kral topçu olsan muğla sporu kümede bırakırdın ****** çocukları defolun gidin,,,******ze koduklarım 7 saat yol çek,sonra beş yeee,rezilllller tarsus'un parasını,ekmeğini yediniz.yediğiniz her lokma haram zıkkım olsun...götoşlar...tayfun bu sezon hem isteksiz oynadı.attığı gollere dahi...maç ensasında yeri geldin tribünlere küfür ettin,tribüne sus işareti yaptın....bilerek oynamadınız..oraya giden 3000 taraftara yazık günah...ökkeş,önder oğlum sizin son kullanma tarhiniz geçmiş...eyüpoğlu şerefin varsa bu takıma başkanlık yapmazsın,SON PADİŞAH KOCMAZA:bayan basketbol takımana harcadığı parayı,tiy neden harçamadın,öncelik idmanyurdu olmalı,sende tiy üstünten rant yiyorsun,eğer sizde gurur varsa TARSUS İDMAN YURDU kapısına kilit vurursunuz...bld asli görevine dönsün spora para harcamsın....bi daha maça gidersem götoğlu *** olayıım...bütün topçuların gödünü sikiyim..
|
|
|
01-06-2009, 11:00
|
|
|
maç resmen satılmış arkadaşlar, hala şaşkınım hala şoktayım....kadir dediğimiz adam 32 yaşında şu takımın en tecrübeli adamı, sivassporla bank asya şampiyonluğu yaşamış adam...hadi penaltıya neyse diyelim, o gördüğü kırmızı kart neydi öyle....resmen ve bilerek kırmızı gördü...özcan efendi tarsustan önce sıfırdı, dün hiçbişey oynamadı oyundan çıkarken de formayı yere atıp trip yapıyor...tayfun muğlayla küme düşerken tarsus sahip çıktı sana...hepsine yazıklar olsun....hepsi de sattı maçı...
|
|
|
02-06-2009, 11:06
|
|
|
tayfun baksana bana hiç tarsus yarrağı yedin mi?inanırmısınız 2*0 olunça tayfun,bana pas atmasınlar diye kafası önde ne pozisyon takip ediyor,ne oyun içindeydi, bunların hepsini çarmağa gereçeksin,
|
|
|
05-06-2009, 08:14
|
|
|
kİME SORSAN HERKES KENDİNE GÖRE HAKLI.Tek haksız olan her şeye rağmen yaşamaya devam etmeye çalışan TArsus İdman Yurdu. Bu takımın adı Tarsus Belediye spor olsaydı bakın paralar nasıl akardı, çoktan 1. lige çıkmış olurduk. Bu başkan buradayken 15 yıldır yaşadığınız eziyeti 5 yıl daha yaşayacaksınız. O buradayken 2. ligde tuttunabilmek bile başaradır.
|
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
|
|
|
| Seçenekler |
|
|
| Stil |
Normal
|