15-01-2010, 23:08
|
|
Üye No: 36
|
tartışma platformu
burda idmanyurdu ve tarsusumuzun durumlarını paylaşalım içimizi dökelim...
|
|
|
16-01-2010, 10:01
|
|
Üye No: 144
oyuncularımız hırslılar ama bunu daha üst seviyelere cıkarmalılar..şenol haydar semih zafer gökhan bu konuda beğendiğim oyuncular...biraz da cesur olmalılar oynadıklarında demirspordan da urfadan da idçden de iyi olduğumuzu gördük ama her macta bunu göstermiyorlar.mardin van diski maraş..bunlar rakibimiz mi puan kaybedilecek takımlar mı hem de tarsusta..ben her macta aynı hırslı futbolcuları görmek istiyorum..ve şu da bir gercek takımı saha içinde yönetecek bi beyin yok şuan..bunu şenol yapmaya calısıyor ama bu sefer her macta gol atmasına rağmen forvette zaaf olusuyor ister istemez..
Ayrıca ben bu kadar ilgisiz bu kadar sacma bir yerel basın daha görmedim.ne bir eleştiri,ne bir muhalefet ne bir sorgulama..bınları gectim klübün yaptığı transferleri yazan bile yok..bu kadar 'saldım çayıra mevlam kayıra' ideolojisinde baska bir klüp var mıdır?ve bu klüp Türkiye'nin en büyük ilçesinin takımı..utanıyorum bazen..
Konu uLtr-A-NoRMaL tarafından (16-01-2010 Saat 10:48 ) değiştirilmiştir..
|
|
|
17-01-2010, 13:11
|
|
Üye No: 14
|
Gerçekler acıdır, insanın içini acıtır. Onursal başkan varken hiç şampiyonluk hayalleri kurmayın. O yatırımlarını ve paralarını başka yerlere harcıyor. Başkan olmadan ki kendisinin ve aile efradının maddi durumu nasıldı şimdi nasıl? İnsanları kandırmanın bir anlamı yok. Gerçekleri artık görmek lazım. O Tarsus İdman Yurdu'na bizim kadar bağlı değil ve içimizde hissettiğimiz şeyleri anlamasına imkan yok. O yüzden bizim düşüncelerimiz o ve onun gibi düşünenleri kızdırıyor. Başkanlar, yönetimler, yöneticiler ve futbolcular onun kuklası. Her şeye para gözüyle bakılıyo. İşin içinde maddi bir kar olmazsa ona yatırım yapmak istemiyor. Ama suç onda da değil bir insana bir şeyi zorla sevdiremeyiz. Bizim şansızlığımız bu kulübün onun ellerine kalmış olması. Bir gün bu takımı gerçekten seven bir başkan, tıpkı Kuzeyman gibi, inşallah yine gelecek ve biz özlediğimiz günlere döneceğiz.
|
|
|
17-01-2010, 13:14
|
|
|
Evet Tarsus'taki yerel basın ve medya da malesef bu takıma yeterli ilgiyi göstermiyor. Gerçekleri yazamıyorlar. Tek amaçları bir takım insanlara yaranabilmek. Bunlar gazeteci değil ancak müsveddesi olabilir. Şöyle kalemi güçlü yazarlar ve tarafsız gazeteler olmazsa bu kulüpte padişahlıkla yönetilir tabi. Bakalım saltanat ne zaman kaldırılacak?
|
|
|
17-01-2010, 15:10
|
|
Üye No: 215
burhanettin kocamazın idman yurdu adına başarılı olmadığı kabul ederim ama tarsus adına harika bir insan son 15 yılda tarsusumuza çağ atlattı çok para yemiş edebiyatıyla siyaset yapmanın hiç bir anlamı yok herkes yiyor bunun önüne geçemeyiz önemli olan yediğinin dışında ne yaptığıdır burhanettin yemiş ama yediğinden fazla yapmış birde iktidara bak yemiş yemiş ortada bir şey yok burayı siyaset aracı olarak kullanmayalım siyaset yapacak başka mekanlar var kocamazı beğensenizde bu beğenmesenizde bu, hiç yoktan az da olsa destek veriyor hiç destek vermeyenler neden eleştirilmiyor acaba?
|
|
|
18-01-2010, 08:46
|
|
Üye No: 24
|
sözleşmesine fesih eden kervalına kemal özyurtta katıldı.daha önce(halit,şevki,taner,şahin,ökkeş,berk,vedat,ilha n,murat) yeni sezon öncesi tiy tff'ye yüklü miktarda ödeme yapmak zorunda.ödeme yapmazsa transfer yapamaz.kocamaz bu sefer bütün esnaflardan idman yurduna para toplamaya başlar.bi takım bu kadar kötümü yönetilir.takıma yönetenler değişmezse tiy bı bok olmaz.
|
|
|
20-01-2010, 15:11
|
|
|
Alanyaspor ara transferde kadrosunu Tarsus İdman Yurdun'dan forvet oyuncusu Onur Yeniyurt'u transfer etti.
33 yaşındaki futbolcu önceki gün Alanya'ya giderek yönetim kurulu ile masaya oturdu ve 1.5 yıllık imzayı attıktan sonra ilk antrenmanına çıktı. 15 yıllık profesyonel futbol hayatında 11 değişik kulübün formasını giyen Onur profesyonel futbol kariyerinde 75 gol attı.
Onur profesyonelliğe ilk adımı 1995 yılında Bucaspor'da attı ve ardından Dardanel Kepezspor, Aydınspor, Nazillispor, K.Maraşsspor, Erciyespor, Eskişehirspor, Sarıyer, Yozgatspor, Erzincanspor ve Tarsus İdman Yurdu formaları giydi.
BİR YILDIR SAKAT
Geçtiğimiz sezon Tarsus İdman Yurdu forması giyen Onur rakip filelere 4 gol gönderdi. Takımının yükselme grubuna çıkmasında etkili olan Onur 22 Şubat'ta oynanan Körfez Belediyespor maçının 53. dakikasında dizinden ciddi şekilde sakatlandı ve sezonu kapattı.
Tecrübeli futbolcu yaklaşık 1 yıldır tedavi süreci geçirdiği için futboldan uzak kaldı. Onur kariyerinin en iyi sezonunu 2002-2003 sezonunda geçirdi. İlk yarıda Maraşsspor forması altında 11 gol atan Onur ikinci yarı Erciyesspor'a transfer oldu ve sezonu 20 golle tamamladı.
Onur Yeniyurt 2005 -2006 sezonuda Maraşspor forması altında Alanyaspor'a 4 gol atmıştı
|
|
|
20-01-2010, 15:12
|
|
|
Böyle bir futbolcu hem de bizim bu bölgemizde büyük bir sıkıntı varken nasıl gönderilir, akıl almıyor. Yönetim şampiyon olmamaya yemin etmiş.
|
|
|
20-01-2010, 18:03
|
|
Onur'dan zaten faydalanamıyorduk 1 yıldır top oynamamıs doğru düzgün antrenman yaptığı bile mechul üstelik yası 33 gönderilmesi iyi olmus bence.yalnız son transferimiz kenan köse ile ilgili garip söylentilere rastladım.linkini vereyim Eskişehirsporlu taraftarların konustuklarına bakın gercekten ilginç.
http://www.eskisehirspor.com/forum/f...TID=2753&PN=13
|
|
|
28-01-2010, 12:51
|
|
klübümüz Hacettepe'den defans oyuncusu 23 yasındaki Cevher Toktaş ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlastı.
|
|
|
28-01-2010, 13:13
|
|
|
Nasıl bir futbolcuymuş?
|
|
|
28-01-2010, 13:35
|
|
Üye No: 24
|
hacetepe'den stoper mustafa cevahir(23) takımımızda. yönetim kaliteli forvet alaçağını söyledi.bekleyip göreçez gökhan,yusuf gibi çıkmasında
|
|
|
29-01-2010, 07:34
|
|
|
Ben yönetimin kaliteli forvet alacağız açıklamasını hiç bir yerde okumadım. Bence parasız, ucuz futbolcuyu baz alıyorlar, kalite ve şampiyonluk umurlarında değil.
|
|
|
29-01-2010, 10:56
|
|
yanlısın var.takıma alınan cevher toktaş.Hacettepe A2 takımında forma giyiyormus.ne kadar tecrübeli olduğu tartısılır.bakalım hayırlısı olsun.ayrıca benim taraftar olarak isteğim şu Ferhat Duman'a biraz şans verin artık neyi bekliyorsunuz???
Konu uLtr-A-NoRMaL tarafından (29-01-2010 Saat 12:29 ) değiştirilmiştir..
|
|
|
31-01-2010, 17:35
|
|
|
Yönetim en ucuz adamı bulup getirmeyi başarmış. Uzun araştırmalar sonucu en ucuz adamı bulup getirdik dediler. Zaten şampiyonluk gibi bir amacımız yok, taraftarın ve kamuoyunun gözünü boyamak için Diskispor'dan hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak Ali Yıldırım'ı renklerimize bağladığımızı açıkladılar. Ali'yi Milan ve Barcelona'nın eliden kapmışlar. Geçen yıl 1 gol, bu yılda 0 gol atarak müthiş bir istatistik yakaldı. Burada 1,5 - 2 gol atmayı hedefliyormuş. Bize layık bu transferi yaptıkları için onursal başkan ve kuklaları tebrik ederiz. Amaç idmanyurdu'nu yokemekse bu önmeli bir yapı taşıydı. Teşekkürler yönetim. Bence bu taransferden sonra bilet fiyatlarını 2 ye katlamanız lazım.
|
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
|
|
|
| Seçenekler |
|
|
| Stil |
Normal
|